dissabte, 30 d’agost del 2008

Receptes Xixonenques

Com no era normal, no podia faltar al nostre blog una recopilació de receptes de cuina xixonenca, ja que donat el cas un d'estos menjars dona nom a aquesta pàgina.

Es tracta del llibre "La Cuina Xixonenca" de apenes 7 págines on van col·laborar dones del poble com Pilar Filliol Picó (la mare del Raju)i Mercedes Coloma Miquel entre altres i que malgrat la seua simplesa, aconsegueix introduir tota la cuina que nosaltres, el nostres pares, els nostres iaios, .... asaborim al nostres " singular" poble.

Receptes com el "Cherelé", arros en fresols secs, "Borreta", "Llegum", "Giraboix", mantecaos, tonyes i tonyetes, "Doblaes", etc. estan explicades com ho fariem nosaltres i tot aquell al que li preguntarem.















1 comentari:

Anònim ha dit...

Xe que guay, això val un ellaç al blog!!